VIP Powerlounge

Speelt u graag met een hoge inzet of bent u soms een High Limit speler? De fruitautomaten van VIP Powerlounge zijn zeer geschikt voor spelers die graag met een hoge inzetten spelen. De gokkasten van VIP Powerlounge zijn uitermate geschikt voor de grote gokkers onder u! Het mooiste is dat je de VIP gokkasten vooraf gratis kunt spelen waardoor je snel kunt ontdekken of je op deze exclusieve fruitautomaten een gokje voor geld wilt wagen. zorg wel voldoende speelbudget als je hier voor geld gaat spelen want met de verhoogde inzetlimieten kan het hard gaan.

VIP is momenteel niet beschikbaar voor spelers uit Nederland maar je kunt hieronder wel alvast enkele VIP slots bekijken;

 • De gokkast Gigaburst is wederom een speelautomaat voor de grote gokkers onder u. Deze speelautomaat is te vergelijken met de fruitmachine Vertigo van VIP. dit spel heeft een onderspel met drie rollen en een topspel met maar liefst tien rollen. Om tijdens het bovenspel tien rollen te activeren kun je spelen met een inzet van 450 speelkredieten per beurt. Met een maximale inzet maakje een grote kans op een winnende combinatie van ruim 2000 speelkredieten. Bij het basisspel kun je grote winsten behalen met het starline mystery spel. Uniek is toch wel het topspel met maar liefst tien rollen! Winsten worden verdeeld over de 8 potten en het Gigaburst symbool telt als mysteryprijs want drie gigaburst symbolen tijdens het bovenspel leveren een winst van tussen de 100 en 2000 credits op.
 • Een echte klassieker uit een reeks VIP Powerlounge gokkasten, alle gokkasten van VIP Powerloungen zijn gokkasten met hoge limieten en daarom uitermate geschikt voor High Limit spelers die graag met grotere bedragen gokken. Op de Classic VIP gokkast kunt u bijvoorbeeld maximaal met 320 punten per spin spelen waarmee u een ontzettend grote kans op een prijs van 2000 credits maakt.

  Classic VIP is een simpele gokautomaat met een kop of munt spel, u kunt direct spelen met een inzet naar eigen keuze, dus wilt u gelijk al met 320 punten per spin spelen dan kunt u met de head knop uw inzet veranderen.

 • De Empire is wederom een topper onder de High Stake gokkasten van VIP Powerlounge. Met de Empire kunt u tijdens het bovenspel spelen tot maar liefst tien duizend punten, een gigantisch bedrag om zo even te winnen. De gokkast Empire heeft een basisspel en bovenspel, tijdens het basisspel speel je met drie rollen, één winlijn en tien credits per spin.

  Eenmaal in het bovenspel belandt kun je kiezen tussen een inzet van 50 met vijf winlijnen of zelfs 100 punten met 10 winlijnen per spin. Gewonnen punten tijdens het bovenspel kunnen tot maximaal 10.000 punten worden opgespaard. U kunt de gokkast Empire ook gratis spelen net als alle gratis gokkasten van VIP Powerlounge, waar u zowel gratis als voor echt geld op kunt spelen.

 • De Random Runner is natuurlijk een hele bekende gokkast waar online verschillende varianten van te spelen zijn. Nu heeft VIP Powerlounge de Random Runner Ultra. een random runner variant met hele hoge prijzen en speciaal voor spelers die graag met een iets hogere inzet spelen. De Random runner ultra heeft een basisspel met drie rollen en één winstlijn en een bovenspel met vijf rollen en vijf winstlijnen.

  Tijdens het basisspel speelt u met 10 credits per draai en geven drie kroon symbolen in kris kras combinatie een prijs tussen de 40 en 2000 credits. Gewonnen punten tijdens het basisspel kunt u verplaatsen naar het bovenspel. Tijdens het bovenspel speelt u met 40 credits per draai van de rollen en met vijf wiinstlijnen.

  De Random Runner Ultra is één van die online gokkasten waar spelers altijd graag op spelen. Drie sterren tijdens het bovenspel geeft een prijs van maar liefst 2000 punten!

 • Met de Mega Multitimer gokkast vallen er gigantische geldbedragen te winnen. Ook bij dit spel kunt u tijdens het bovenspel spelen met 40, 80 of maar liefst 160 punten per spin. Met een inzet van 160 punten per spin speelt u met 16 winstlijnen en kunnen er leuke bedragen worden gewonnen. Ons advies is om deze gokkast eerst eens gratis te proberen voordat u besluit om met echt geld te spelen.

  Zo weet u alvast hoe het spel verloopt en maakt u meer kans op geldprijzen zodra u met echt geld gaat spelen.