Met het video slot Zoo Zillionaires waan je jezelf in een dierentuin en leveren verschillende combinaties op de rollen van dieren leuke prijzen op. Zoo Zillionaires is voorzien van vijf rollen, drie rijen en heeft 20 winlijnen. Een groot voordeel van deze slots is dat u met de Auto Start knop het spel automatisch kunt afspelen en op uw gemak kunt toekijken.

Mega Money Pool

De Mega Money Pool is een progressieve jackpot en Zoo Zillionaires is dus gekoppeld aan de Mega Money Pool, een progressieve jackpot dat continue groeit zodra nieuwe spelers met echt geld gaan spelen. De jackpot kan oplopen tot tienduizenden euro's waardoor je met één draai van de rollen een gigantische bedrag kunt winnen.

Bonusspel, Scatter en Wild symbolen

Zoo Zillionaires is één van die video gokkasten met tal van extra features zoals een scatter en wildsymbool en een zeer spannende bonusronde. Het bonusspel wordt gestart zodra u drie of meer bonussymbolen ziet verschijnen in het spel. Het wild symbool telt als uitklappend wildsymbool dat de gehele middelste rol in beslag neemt.

Top