Witch Pickings bonusNa de strijd der heksen met The Best Witch videoslot van iSoftBet heeft NextGen Gaming een vrolijk opbeurend slot met heksen op de markt gebracht.

Witch Pickings is een game met vijf reels en vijfentwintig lijnen. Als je voor het eerst speelt lijkt het een videoslot met weinig extra opties maar niets is minder waar.

The Witch Pickings zit namelijk tjokvol met extra mogelijkheden zoals een bonusronde dat actief wordt met drie of meer scatters.

Het thema doet je aan de lente denken met een magisch bos en paleis op de achtergrond en via de interface kun je de spins laten afdraaien via de paddenstoel dat als startknop dient.

Er is een variant in Flash dat prima te doen is via een Desktop PC en een variant in HTML5 dat via een mobiele telefoon te spelen is en zoals je hieronder kunt zien.

Wild en scatters

Witch Pickings scatters Het wildsymbool kun je herkennen aan de kristallen bol en vervangt alle andere symbolen (behalve de scatter) als dit tot een gunstige uitkomst voor de speler leidt.

De scatter is het symbool van de drie heksen en winst met scatters wordt vermenigvuldigd met de lijninzet. Normaal gesproken verdien je met scatters free spins of extra credits en dat is hier ook het geval alleen wordt er wel een speciale bonus geactiveerd waar je per heks een extra optie kunt instellen.

Een paar voorbeelden zijn stacked symbolen, extra wilds en vermenigvuldigers. Als je hier de juiste opties weet te selecteren kan dat goed uitpakken tijdens de free spins.

Trofeeën en Top Score

Tijdens het spelen kun je trofeeën verdienen en worden de scores van vorige draaibeurten bijgehouden. De knopjes Trophies en History zie je aan de linkerkant van het slot en het is natuurlijk hartstikke leuk om zo veel mogelijk trofeeën te winnen.

Je pakt bovendien nog een feature win vermenigvuldiger mee afhankelijk van welke trofee je hebt (vanaf 50x tot maximaal 1000x).

Kort samengevat:

  • Software: NextGen Gaming
  • Type spel: Video slot
  • RTP: 95.93%
  • Variantie: Medium
  • Winlijnen: 25
  • Min inzet: € 0,40
  • Max inzet: € 16
  • Features: Free spins met een keuze uit drie features
Top