De slots van Williams Interactive worden steeds beter en deze nieuwe Wishing you Fortune video slot is daar een goed voorbeeld van.

Gebrek aan spannende momenten zul je tijdens dit spel niet meemaken want met vijf in-game jackpots kun je op elk willekeurig moment in de prijzen vallen.

Ondanks dat wij van BesteGokkasten dit spel niet als mobiel hebben aangeduid kun je dit spel (zoals vele andere slots) wel mobiel spelen in het mobile casino.

Wij geven alleen de aaanduiding zodra het HTML5 slots betreft zodat je deze ook mobiel via beste gokkasten kunt spelen. Natuurlijk kun je op je tablet of smartphone optioneel een flash plugin installeren want daarmee is alles speelbaar.

Om terug te komen op het Williams spel Wishing you Fortune, dit nieuwe video slot heeft vijf rollen, drie rijen met 1024 manieren om te winnen.

Vijf in-game jackpots

fortune wheelHet is de moeite waard om dit spel met een verhoogde inzet te spelen want daardoor lopen de jackpot standen op.

Om de jackpots te kunnen winnen zul je aan het feestelijke rad moeten draaien en ligt het eraan op welke vakje het rad uitkomt.

Voordat je zover bent zul je waarschijnlijk eerst nog free spins verdienen via het bonussymbool. Je kunt tot maximaal 25 free spins verdienen gekoppeld aan een vermenigvuldiger tot maximaal 30 keer.

De jackpots van Wishing you Fortune zijn niet progressief zoals je gewend bent van de jackpot slots maar lopen op naarmate je met een hogere inzet speelt.

Desondanks kun je alsnog wel een jackpot van ruim 100.000 credits winnen. Een goed spel voor spelers met een behoorlijk budget want om echt kans te maken op een behoorlijke jackpot zul je met een passende inzt moeten spelen.

De basis van het spel

Wishing you Fortune heeft drie basis bonussymbolen, dat zijn het wildsymbool, het bonussymbool en de fortune reel trigger.

Het wildsymbool komt voor op de rollen 2, 3 en 4 en vervangt alle andere symbolen behalve het bonussymbool en de fortune reel trigger.

Het bonussymbool zorgt ervoor dat je tot 25 extra spins kunt verdienen en de fortune reel trigger kan ervoor zorgen dat je aan het rad kunt draaien.

Zodra de fortune reel trigger op de derde rol voorkomt wordt er draai aan het rad gegeven en zal de uitkomst of fortune wilds of het festival wheel activeren.

Top