wild orient re-spinsMicrogaming heeft deze maand twee nieuwe slots voor je in petto waarvan wij eerst een spelomschrijving van het Oosterse video slot Wild Orient toevoegen.

Het Wild Orient slot heeft veel weg van Dragon Dance want ook hier zijn er 243 manieren om te winnen en kun je gebruik maken van de re-spin functie waarbij je ook de rollen kunt vastzetten.

Dit thema is echter rustgevend en gebaseerd op de natuur met symbolen van apen, Bengaalse tijgers en natuurlijk de panda en binnen één draaibeurt kun je tot wel 60.00 munten winnen.

De scatter zorgt voor free spins zodra je er minstens drie hebt en dit symbool kan op elke rol voorkomen.

De free spins kunnen re-triggered worden waardoor je dus nog meer draaibeurten krijgt en alle winst wordt nog een drie keer vermenigvuldigt.

Het Wild Orient wildsymbool komt alleen voor op de 2e en 4e rol en kan voor extra winnende combinaties zorgen. Extra winsten kunnen vergaard worden door goed gebruik te maken van de re-spin opties.

Behalve Wild Orient kun je via BesteGokkasten.com straks ook Sun Tide spelen, een videoslot met een ander spelverloop en gebaseerd op een fruitmachine.

Top