Vikings go Wild

(3 stemmen)

Opnieuw een Noors avontuur van Yggdrasil Gaming, deze keer gaat het om het spel Vikings Go Wild. Het Vikings go Wild spel bevat vijf draairollen, vier rijen en je kunt tot 25 lijnen activeren. Zoals bekend kun je op alle Yggdrasil slots zelfstandig de lijninzet en het aantal te bespelen lijnen instellen. Yggdrasil Gaming is een relatief nieuw softwareontwikkelaar vooral als we dit merk vergelijken met merken als Net Entertainment of Microgaming.

och zijn de slots van Yggdrasil leuk om te spelen en danzkij een nieuw spelinterface zijn de Yggdrasil slots nog eenvoudiger te spelen. Linksonder kun je allerlei instellingen vinden zoals geluid, spelregels en de snelheid waarmee de rollen draaien.

Via de Max Bet knop kun je direct met een maximale inzet spelen en via de Auto Play kun je maar liefst tot 1000 speelrondes geheel automatisch laten afdraaien.

De spanning stijgt zodra je bij Vikings Go Wild drie of meer Free Spins symbolen krijgt want daarmee gaan gratis speelrondes van start. Je kunt de volgende hoeveelheid gratis draaibeurten winnen:

  • 3 Free Spin symbolen geven 8 gratis spins
  • 4 Free Spin symbolen geven 16 gratis spins
  • 3 Free Spin symbolen geven 24 gratis spins

Behalve free spins kun je ook nog via het wildsymbool in de prijzen vallen dat alle andere symbolen kan vervangen behalve het free spins symbool. Dan is er nog de schatkist dat alleen op de vijfde rol voor kan komen en waarmee je verschillende prijzen kunt winnen zoals 1000 munten winst of een aantal free spins.

Top