Videoslot Gold

gold gokkastVideoslot Gold is een van de nieuwe slots van BigTime Gaming en bij dit spel spat de luxe en weelde van de symbolen af.

Dit spel is goudkleurig en bestemd voor spelers die houden van glitter en glamour en de bedragen dat je kunt winnen met dit spel zijn gigantisch te noemen.

Bovendien is Gold het eerste spel gelanceerd door het inmiddels befaamde Big Time Gaming.

Zoals je ziet wordt er hier nog geen gebruik gemaakt van het beroemde Megaways systeem.

Hoe werkt de Gold Slot?

Het speelveld is verdeeld over vijf rollen, drie rijen met 20 lijnen.

Inzetten kan vanaf 20 eurocent tot maximaal 500 euro per draai waardoor dit een perfect spel is voor grote gokkers.

De symbolen bestaan uit gouden luxueuze items zoals goudbaren, een gouden auto, gouden klokje, een gold card en sieraden.

De goudbaren leveren  het meeste op want bij vijf stuks pak je 750x de inzet.

Gratis spins bonus

Het scatter symbool is dat van de gouden plaat en als je drie van deze symbolen scattered over het scherm ziet verschijnen dan verdien je 15 gratis spins of meer.

Tijdens de free spins hoor je een achtergronddeuntje Gold van de in de jaren 80 populaire popgroep Spandau Ballet.

Alle winsten dat je tijdens de free spins behaalt worden nog eens verdrievoudigd waardoor de winsten echt flink op kunnen lopen. De gouden koffer is bij dit spel het wild symbool en dit symbool vervangt alle andere symbolen (behalve de scatter). Met et wild symbool kun je tot wel 100.000 credits winnen!

Na dit videoslot uitvoerig getest te hebben komen wij tot de conclusie dat dit een van de toppers is onder de BTG slots gelanceerd onder het Microgaming platform.

Zowel het beeld als de bijbehorende geluiden als je winst hebt behaald zijn prettig en het voordeel van deze video gokkast is dat je gigantische winsten kunt behalen tijdens free spins en met het wild symbool.

Dit spel is dan ook bij uitstek een geschikt spel voor high rollers die graag met flinke inzetten spelen. Je kunt zowel het aantal lijnen instellen tot maximaal 20 actieve lijnen als het aantal munten per lijn waarmee je wilt spelen.

Speel Videoslot Gold met een bonus

Als je een gokje voor geld wilt wagen op de Videoslot Gold gokkast maak dan een account aan bij het door ons aanbevolen online casino en profiteer van de welkomstbonus voor nieuwe spelers.

Kort Samengevat

  • Software: Big time Gaming
  • Type spel: Videoslot
  • RTP: 95.02%
  • Variantie: Medium
  • Winlijnen: 20
  • Min inzet: € 0,20
  • Max inzet: € 500
  • Max pay: €250.000
  • Features: Free spins bonus
Beoordeel dit item
(2 stemmen)