Videoslot Flowers

(1 Stem)

Flowers videoslotBloemetjes en zelfs vleesetende planten spelen de hoofdrol bij video slot Flowers en met een zon symbool dat telt als wild symbool denk je bij het spelen op dit casino slot eigenlijk aan het voorjaar.

Flowers is een hartstikke leuke video slot om op te spelen en mocht je een slechte dag hebben dan wordt je dag zeker een stuk vrolijker door te spelen op Flowers.

De fleurige en kleurrijke symbolen spatten van het scherm en er zijn leuke extraatjes te winnen bij dit spel, Er zijn 30 te activeren lijnen met een inzetniveau van 1 tot 5.

Als je met een maximale inzet gaat gokken speel je met 75 euro per beurt. Dit spel is vooral leuk om te spelen tijdens de lente en zomermaanden!

Flowers spelen

Flowers heeft vijf rollen drie rijen en er zijn 30 lijnen dat je actief kunt maken.

Het instellen van een inzet per beurt kan via de 5 Bet Levels, de muntwaarde van 1 eurocent tot maximaal 50 eurocent per lijn en natuurlijk het aantal lijnen.

Het Flowers Wild vervangt alle andere symbolen behalve de free spin symbolen en tijdens free spins telt het Wild zelfs als uitklappende wildsymbool.

Een leuk spelelement op gokkast Flowers is dat je dubbele symbolen kunt krijgen en krijg je tijdens spins op flowers dubbele symbolen dan wordt de gewonnen prijs verdubbelt en dat maakt je dag weer helemaal goed.

 

Top