Video slot Invaders doet denken aan het spel Space Invaders die je in de jaren 80 op de Atari kon spelen.

Dit spel is net zo spannend en er zijn tal van extra features inbegrepen zoals een scatter symbool, een bonus multiplier bonus en een spectaculaire bonus ronde.

Invaders heeft 20 winlijnen met vijf rollen en u kunt het aantal winlijnen en credits per winlijn instellen zodat u precies weet met welk bedrag u speelt per draai.

Inmiddels is dit spel al een beetje retro maar nog steeds leuk om te spelen.Dankzij het wild en scatter kun je extra prijzen en free spins verdienen.

Wat bij dit spel helaas ontbreekt zijn opties om het geluid mee aan of uit te schakelen maar desondanks blijft the ghouls wel een spel met veel extra mogelijkheden om in de prijzen te vallen.

The Ghouls is voorzien van een bonus, scatter en vermenigvuldig symbool waarmee je winst tot maximaal 50 maal vermenigvuldigt kan worden. De bonusronde bestaat uit een invasie van aliens die goud proberen te stelen.

Je kunt video slot Invaders gratis spelen op BesteGokkasten zodat je weet hoe het spel verloopt voordat je een gokje voor geld waagt.

Top