Video slot Heist

Video slot Heist gaat over de bankovervaller Neil die al zeven jaar niet te pakken is tegenover een privé rechercheur Albert die al ruim zeven jaar deze bankovervaller probeert te pakken.

Neil is bezig met zijn laatste en grootste opdracht, een klapper van negen miljoen euro maar Albert is hem op het spoor en zit dicht op zijn hielen.

Speel Heist met deze twee geweldige helden en probeer zelf de jackpot te pakken. Heist heeft allerlei symbolen dat je kunt verwachten van iemand die een kluis gaat kraken. Denk bijvoorbeeld aan een glassnijder, een speciale boormachine en een stopwatch.

Spelbeschrijving Heist

Met het spelen op Heist kunt u de muntwaarde instellen waarmee u wilt spelen en het aantal winlijnen zodat u precies weet met hoeveel geld u per spin speelt.

Zoals bij vele andere video slots zit Heist vol met extra features zoals scatters, wild symbool, een bonus ronde, click me optie en de gratis spins optie.

Om de bonus ronde van Heist te spelen zullen er drie kluis symbolen op de actieve winlijnen moeten vallen.

Zodra de bonus ronde begint kunt u uitkiezen welk gereedschap Neil moet gebruiken om de kluis te kraken, u kunt een keuze maken uit boormachine, ontploffing of bijl.

Neil zal vervolgens de kluis kraken met het aangewezen gereedschap en zal proberen om zoveel mogelijk geld buit te maken. Prive rechercheur Albert staat echter om de hoek dus druk bijtijds op de ESCAPE knop zodat Neil niet gepakt wordt.

Beoordeel dit item
(2 stemmen)