Blade van PlaytechBlade was vroeger één van de superhelden van Marvel Comics en u heeft vast de Blade reeks aan films gezien. Net als de films en de stripheld zit het video slot Blade vol met actie en sensatie. Voor diegenen diee Blade nog niet kennen, Blade is half mens, half vampier en jaagt in de nachtelijke uurtjes op vampieren. Stap met het spelen op deze gokkast in de wereld van Blade en wellicht is het geluk aan uw zijde.

Blade spelbeschrijving

Blade is een video slot met 20 winstlijnen en vijf rollen en met het spelen van dit spel ga je mee met Blade op reis naar de onderwereld. Het spel bevat een wild en scatter symbool en er is zelfs een bonus ronde. Zoald de meeste slots van MArvel zit ook Blade gekoppeld aan een progressieve jackpot waarbij 25.000 maal de winstlijn inzet wordt uitbetaald.

Scatter en Wild

Het Blade logo telt als scatter symbool en zorgt dus voor gratis spins, er is een staffel voor het aantal maal dat de winstlijn inzet wordt uitgekeerd en die is als volgt:

  • 3 scatters :  6 maal de inzet
  • 4 scatters : 66 maal de inzet
  • 5 scatters : 666 maal de inzet

Zoals u kunt zien kunt u naast gratis spins ook een fantastische prijs in de wacht slepen met de scatters. Blade zelf telt als wild symbool en dit symbool vervangt iedere ander symbool (behalve de scatter) als de rollen een winnende combinatie geeft.

Bonus ronde

Tijdens de bonus ronde krijgt u 15 gratis spins met een random vermenigvuldig functie. Bovendien telt het scatter symbool tijdens de bonus ronde als wild symbool zodat u optimaal kans maakt op een prijs. Wij adviseren alle liefhebbers van casino slots om Blade eens te proberen!

Top