Treasure Room

(3 stemmen)

Een ware schatkamer is het video slot Treasure Room en wellicht dat u een schat aan prijzen kunt wegslepen met het spelen op dit slot.

Treasure Room is voorzien van twee geweldige bonus rondes waarmee u extra prijzen kunt winnen. Treasure room heeft een spannende bonusronde dat wordt opgestart zodra er drie of meer gong symbolen verschijnen.

De bonusronde begint ook met een slag van de gong. Selecteer één van de geheime kamers om je prijs in ontvangst te nemen. Treasure room is ook nog eens gekoppeld aan een progressieve jackpot en met 5 schatkist symbolen kun je de jackpot winnen.

De jackpot stand kan oplopen tot duizenden euro's en het bedrag kun je bovenaan de videoslot zien staan. Wat dat aangaat levert Betsoft Gaming alleen maar toppers wat videoslots aangaat en ook al is dit spel iets verouderd het blijft één van de toppers.

Inmiddels behoort Treasure Room tot één  van de retro slots want dit was één van de eerste video gokkasten op internet.

Treasure room heeft vijf rollen, drij rijen en twintig lijnen. Je kunt ook nog een inzet per lijn instellen en via de Max Bet knop speel je gelijk met een maximaal aantal lijnen.

De jackpot stand staat aan de bovenkant weergegeven zodat je precies weet hoe hoog de jackpot is.

Top