Tornado Farm Escape is een van de slots met een grappig thema gebaseerd op de dieren op een boerderij die de dagelijkse sleur weten te ontsnappen dankzij een heftige tornado en storm die op komst zijn.  De spelontwikkelaar Net Entertainment heeft een aantal leuke features toegevoegd zoals de Tornado en Storm symbolen waarmee je extra winsten kunt behalen en een wild symbool dat alle anderre symbolen vervangt als dit tot meer winst leidt. De Tornado feature wordt getriggered dankzij de hete en koude weersymbolen en de Storm feature valt random zodra je de rollen laat afdraaien. Tornado Farm escape wordt standaard met twintig lijnen gespeeld, zodra je met een minimale inzet speelt dan speel je met 20 eurocent per beurt. Je kunt wel een inzetniveau van 1 tot 10 instellen en een maximale muntwaarde van 1 euro. Bij een maximale inzet speel je dan met 200 euro per beurt!

Tornade Farm EscapeHet leven op de boerderij is voor de dieren die er verblijven geen rozengeur en manenschijn en zodra de weersvoorspellingen aangeven dat er een tornado op komst is al dat gewerk en geploeter op de boerdrij misschien niet voor niets geweest. De boerderijdieren hebben namelijk een plan om te ontsnappen en tijdens het spelen van Tornado Farm Escape kun jij ze daarbij helpen. Het spel heeft een Tornado feature, een Storm feature en er is een wildsymbool waarmee er extra winnende combinaties beschikbaar zijn. Het wildsymbool vervangt alle andere symbolen behalve de hete en koude weersymbolen.

De Tornado en Storm features zorgen ervoor dat je flink in de winsten kunt vallen en geeft de boerderijdieren de kans om te ontsnappen.

817 keer gespeeld
Share this article
Top