Thunderspin Jackpots

(4 stemmen)

Thunderspin Jackpots is een van de nieuwste slots van NextGen Gaming en heeft vijf rollen met vijfentwintig lijnen. Dit spel heeft een retro uitstraling met neon verlichte symbolen en er zijn leuke extraatjes zoals Lightning spins en 3 progressieve jackpots.

De symbolen bestaan uit kersen, gouden bellen, gekleurde zevens en verschillende bars. Voor geld spelen kan bij Mr Green vanaf €0.25 tot maximaal €50 per draaibeurt. Standaard speel je met 25 vaste lijnen en de jackpots worden actief zodra je met geld speelt speelt bij een online casino.

De jackpot is gekoppeld met andere jackpot slots van NextGen Gaming zoals Medusa 2 Jackpots. Behalve de progressives zijn er twee extra functies beschikbaar, dat zijn de Lightning Spins en het Bonus Wheel waar je hieronder meer over kunt ontdekken.

Uitleg over extra functies

Er is een wild aanwezig dat is gekoppeld aan een vermenigvuldiger, de staffel hiervoor zie je in het volgende tabel;

  • 1 Wild: 2x vermenigvuldiger
  • 2 Wilds: 4x vermenigvuldiger
  • 3 Wilds: 6x vermenigvuldiger

Dit wild vervangt alle symbolen behalve de bonus wheel scatter.

De Thunder Wheel bonus kan gespeeld worden zodra je drie of meer bonus scatters krijgt. Je krijgt een spin aan het rad waarmee je een vermenigvuldiger of re-spin kunt verdienen.

De beste vermenigvuldiger bedraagt 250x de inzet dus dat kan aanzienlijke winsten opleveren. Vervolgens is er de Lightning Spins feature dat op willekeurige momenten tijdens het basisspel voor kan komen.

Je ontvangt hiermee drie gratis draaibeurten waarbij de 2x wild een opgestapeld symbool wordt.

Tot slot zijn er de drie jackpots die minstens het volgende bedrag bedragen;

  • De Minor Jackpot: Hier ontvang je een geldbedrag van minstens €500
  • De Major Jackpot: Hier ontvang je een geldbedrag van minstens €10.000
  • De Mega Jackpot: Hier ontvang je een geldbedrag van minstens €50.000

Wil je andere leuke slots van NextGen Gaming spelen? Dan kunnen wij de slot machines Psycho en Witch Pickings aanbevelen!

Top