Three Wishes is een schitterende speelautomaat met vijf rollen en maar liefst dertig winlijnen.

Zoek de lamp van Genie en laat Genie al uw wensen vervullen, wrijf driemaal over het lampje en uw wenst wordt vervuld.

Three wishes behoorde een aantal jaren geleden nog tot de top slots om op te spelen. Menig speler heeft over de afgelopen jaren een gokje gewaagd op Three Wishes, ben jij nu aan de beurt?

Three Wishes is een betsoft videoslot met 30 lijnen vijf rollen en drie rijen. Speel met een muntwaarde van 2 eurocent per lijn tot maximaal 1 euro per lijn maar houd er wel rekening mee dat het spelen met een maximale inzet met 30 lijnen hard kan gaan.

Three wishes heeft heel toepasselijk drie unieke features die we hieronder kort omschrijven;

  • Magic carpet feature, het magische tapijt zorgt ervoor dat andere symbolen omgetoverd worden tot bonus credits. Dit symbool komt uitsluitend op de eerste rol voor.
  • Monkey click me spel: Zodra je een aapje op de 2e positie op de derde rol ziet verschijnen dan wordt het monkey click me spel gestart waarmee je extra credits kunt pakken totdat je het woordje collect ziet staan.
  • Drie schatkist symbolen leveren 5 gratis spins op, met 4 krijg je 15 en met 5 schatkist symbolen zelfs 20 gratis spins.

Dan is er nog het genie lampje symbool dat een extra bonusronde kan opstarten.

Tijdens deze bonusronde krijg je zes wensen van de genie en het is aan jouw om zorgvuldig de juiste wensen te selecteren om zo de hoogste winst te pakken.

Top