The Phantom's Curse een slot van Net Entertainment is vanaf vandaag gratis te spelen op BesteGokkasten.com.

Oorspronkelijk zou The Phantom's Curse in juli 2017 uitgebracht worden maar doordat Microgaming al in februari 2017 het slot The Phantom of the Opera had aangekondigd kreeg dit NetEnt slot een nieuwe naam, namelijk The Phantom's Curse.

The Phantom's Curse behoort tot een van de Universal Monsters slots net als de spellen Dracula en The Invisible Man. Zodra dit spel van start gaat krijg je een introductie video te zien dat zoals bij alle NetEnt slots het kijken waard is.

De gokkast zelf ziet er niet heel bijzonder uit maar dit wordt goed gemaakt door allerlei extra functies.

The Phantom's Curse Spelen

Dit spel heeft vijf rollen, vier rijen en kan met een inzet vanaf €0.20 tot maximaal €200 per draai gespeeld worden. Er zijn 40 winlijnen en winnende combinaties tellen heen en weer. De symbolen met de hoogste waarden zijn die van the Phantom (200 munten voor 5) en van Christine (100 munten voor 5). De extra features hebben wij hieronder samengevat;

  • Pick and Click bonus: Dit bonusspel bevat twee levels. Tijdens de eerste ronde click je symbolen van rozen weg waarachter prijzen te winnen zijn. Tijdens de tweede level betreft het spiegels.
  • Maksed Phantom Re-Spins: Deze kun je winnen door een stacked phantom op de eerste rol in combinatie met een stacked masked symbool o pde vijfde rol. De stacked symbolen zijn tijdens de re-spin wild.
  • Wild Symbolen
  • Free Spins met scatters

Free spins Bonusronde

De scatters zorgen dus voor gratis spins en deze kunnen vallen op de rollen 1, 3 en 5.

Tijdens de gratis spins bonus hangt er een kroonluchter aan touwen en elke keer als je een Masked Phantom symbool krijgt wordt er in het touw waar de kroonluchter aan hangt geknipt totdat alle vijf touwtjes zijn losgeknipt en de bonusronde eindigt. De Masked Phantom telt trouwens als wild tijdens free spins.

Top