The Incredible Hulk

(0 stemmen)

The Incredible Hulk is een video gokkast gebaseerd op een stripfiguur van Marvel Comics. U heeft ongetwijfeld het stripverhaal van de Hulk weleens gelezen of anders de film The Incredible Hulk gezien.

Nu is er dus ook een spectaculaire video slot van de Hulk en dit spel kunt u net als zoveel andere spellen gratis spelen.

Spanning, sensatie en aktie zijn toch wel drie trefwoorden die dit slot het beste omschrijven, bovendien kunt u met het spelen op The Incredible Hulk torenhoge prijzen winnen.

Dit spel heeft een aantal spannende extra features zoals het uitklappende wildsymbool, de Incredible Hulk scatter waarmee je free spins kunt winnen en de smash bonus.

Tijdens de smash bonus kun je samen met de Hulk erop los rammen om zo extra credits te verdienen.

The Hulk spelen

The Incredible Hulk heeft een aantal inzetmogelijkheden waardoor het voor de kleine spelers maar ook voor high limit spelers zeker de moeite waard is om te spelen want spelen met een maximale inzet van 1250 euro per draaibeurt is niet voor elke speler bestemd.

Gelukkig zijn er ok kleinere inzetten om mee te spelen. De muntwaarde kan ingesteld worden vanaf 1 eurocent tot maximaal 5 euro, vervolgens kun je nog het aantal winlijnen instellen (max. 25) en de hoeveelheid munten waarmee je per lijn wilt spelen (1 tot 10).

Er zijn drie symbolen om in de gaten te houden. Dat zijn de smash bonussymbool, de Hulk Wild en de scatter. Tijdens de smash bonusronde is het aan jouw om zoveel mogelijk politie auto's uit te schakelen waarna je het bonusbedrag kunt collecteren.

Het wildsymbool komt voor op de rollen 2, 3 en 4 en vervangt alle andere symbolen en kan over de gehele rol uitklappen. De scatter zorgt voor free spins en winsten tijdens de gratis spins worden met drie vermenigvuldigt.

Offline

Helaas is The Incredible Hulk offline, speel anders de Rambo slot van iSoftBet

Top