Tally Ho is een kreet dat door Britten wordt gebruikt tijdens de vossenjacht. Spelers die dus niet van de vossenjacht houden zullen dit slot dan wellicht niet zo waarderen maar het mooie is dat het bij dit spel gelukkig om virtuele vossen gaat en er bovendien leuke geldbedragen gewonnen kunnen worden. Zoals u al aan de symbolen op de rollen kunt zien staan er meerdere vossen afgebeeld. Het spel verloopt zeer soepel en ondanks dat er geen geweldige grafische animaties zijn speelt het spel erg lekker weg.

Tally Ho video slot spelverloop

Tally Ho is een video slot met negen winstlijnen met vijf rollen en drie rijen. Er kan met een inzetniveau van 1 t/m 10 gespeeld worden en u kunt per winstlijn een inzet plaatsen van minimaal 1 eurocent per winstlijn tot maximaal één euro per winstlijn. Het spel bevat een scatter symbool in de vorm van een hoorn en een wild symbool van een paard. Met het scatter symbool kunt u dus gratis spins verdienen en het wild symbool vervangt elk ander symbool (behalve de scatter) indien dit leidt tot een gunstige combinatie.

Tijdens de gratis spins die je met drie of meer scatter symbolen kunt verdienen worden gewonnen prijzen vier maal vermenigvuldigd. Probeert u dit spel anders eens gratis en ervaar zelf hoeveel speelplezier u kunt beleven aan dit slot.

Top