Taco Brothers

taco brothers gokkastHeb je trek in een taco en zin om slots te spelen? Dan kun je het spel Taco Brothers van Elk Studio's proberen want behalve taco's eten kun je ook geld winnen.

Op BesteGokkasten staan er nog geen spellen van Elk Studio's maar dat gaat de komende maanden veranderen.

De Elk Studio slots zijn namelijk direct speelbaar op een smartphone of tablet en het installeren van een fllashplugin is niet nodig. Behalve dat de Elk Studio slots mobiel te spelen zijn gaat het ook nog eens leuke spellen met sensationele bonusrondes.

Spelers met een smartphone of tablet kunnen gebruik maken van de tab functie

Het spel en de bonusrondes

Taco Brothers is een slotmachine met vijf rollen, drie rijen met 243 manieren om te winnen.

Het spel gaat over de gebroeders Paso, Pepe en Pico die tijdens een van de bonusrondes uit de gevangenis moeten zien te blijven.

Het Taco Brothers re-spin symbool kan re-spins geven waarmee je kans maakt om drie kluissymbolen te vergaren. Heb je eenmaal drie kluizen verzameld dan gaat de Wild Escape bonusronde van start.

Tijdens de bonus spins wandelt een van de Taco Brothers vanaf de vijfde rol vrolijk door het spel, dit is een zogenaamde lopende wildsymbool.

De lopende Wilds vervangen alle andere symbolen behalve die van Cpt Diaz en Senorita. De gebroeders kunnen één voor één door Cpt Diaz gevangen genomen worden maar de senorita kan ze bevrijden.

Zodra de drie broers allemaal opgesloten zijn wordt de bonusronde beëindigd .

Inzet strategie

Leuk en uniek is dat je linksonder via het spel niet alleen een inzet kunt instellen maar ook een strategie kunt selecteren.

Je kunt een keuze maken tussen een Jumper, Leveller en Booster strategie waarbij er met een gevarieerde inzet wordt gespeeld.

Hartstikke leuk om te proberen en anders kun je met de reguliere inzetwaarden vanaf 10 eurocent tot maximaal 50 euro per beurt spelen.

Speel Taco Brothers met een bonus

Als je een gokje voor geld wilt wagen op de Taco Brothers gokkast maak dan een account aan bij het door ons aanbevolen online casino en profiteer van de welkomstbonus voor nieuwe spelers.

Kort Samengevat

  • Software: Elk Studios
  • Type spel: Videoslot
  • RTP: 96.3%
  • Variantie: Medium
  • Winlijnen: 243 ways to win
  • Min inzet: € 0,10
  • Max inzet: € 50
  • Features: Respins in de basis en de Wild Escape bonusronde
Beoordeel dit item
(4 stemmen)