Super Monopoly Money

super monopoly moneySpeel een van de meest gespeelde bordspellen ter wereld maar dan als video slotmachine.

Super Monopoly Money is een van de nieuwe gokkasten van Williams Interactive en danzij alle extra features is dit spel net zo spannend als het echte bordspel alleen kun je met Super Monopoly Money natuurlijk echt geld winnen. WMS heeft er alles aan gedaan om er een leuk spel van te maken en we nemen hier even een paar spelopties met je door.

Het theoretische uitbetalingspercentage is 95.97% en de variantie schommelt tussen medium en hoog in.

[message_box title="Let Op" type="error" close="yes|no"]Het laden van dit spel kan even duren, wacht dus geduldig af[/message_box]

Hoe werkt de Super Monopoly Money Gokkast?

Het gaat om een video slot met vijf rollen en drie rijen waarbij je standaard met 25 lijnen speelt. Het is wel mogelijk om een lijninzet in te stellen.

Voor geld spelen kan vanaf 35 eurocent tot maximaal 105 euro per draai.

 Via het wildsymbool kun je extra prijzen winnen, dit symbool komt alleen voor op de vijfde rol en kan over de gehele rol uitklappen.

De Free Parking optie kan een behoorlijke winst opleveren want zodra je één of meer van deze symbolen ziet kan het of de huidige winst vergroten, een winnende combinatie creëren of de free spins bonus van start laten gaan.

Verder is er dus de free spins bonusronde maar daarnaast is er nog de Wheel Bonus waarbij je aan het rad kunt draaien met een vermenigvuldiger dat vanaf één tot 100 kan oplopen. Voldoende te beleven bij dit spel en zeker geschikt voor monopoly spelers.

Speel Super Monopoly Money met een bonus

Als je een gokje voor geld wilt wagen op de Super Monopoly Money gokkast maak dan een account aan bij het door ons aanbevolen online casino en profiteer van de welkomstbonus voor nieuwe spelers.

Kort Samengevat

  • Software: Scientific Games (WMS)
  • Type spel: Videoslot
  • RTP: 95.97%
  • Variantie: Medium - Hoog
  • Winlijnen: 25
  • Min inzet: € 0,35
  • Max inzet: € 105
Beoordeel dit item
(2 stemmen)