Speel een van de meest gespeelde bordspellen ter wereld maar dan als video slotmachine. Super Monopoly Money is een van de nieuwe gokkasten van WMS Williams en danzij alle extra features is dit spel net zo spannend als het echte bordspel alleen kun je met Super Monopoly Money natuurlijk echt geld winnen. WMS Williams heeft er alles aan gedaan om er een leuk spel van te maken en we nemen hier even een paar speloties met je door.

Het gaat om een video slot met vijf rollen en drie rijen waarbij je standaard met 25 lijnen speelt. Het is wel mogelijk om een lijninzet in te stellen. Via het wildsymbool kun je extra prijzen winnen, dit symbool komt alleen voor op de vijfde rol en kan over de gehele rol uitklappen.

De Free Parking optie kan een behoorlijke winst opleveren want zodra je één of meer van deze symbolen ziet kan het of de huidige winst vergroten, een winnende combinatie creëren of de free spins bonus van start laten gaan.

Verder is er dus de free spins bonusronde maar daarnaast is er nog de Wheel Bonus waarbij je aan het rad kunt draaien met een vermenigvuldiger dat vanaf één tot 100 kan oplopen. Voldoende te beleven bij dit spel en zeker geschikt voor monopoly spelers.

Top