Vanaf vandaag kun je genieten van de nieuwste Netent videoslot Steam Tower. Net Entertainment had dit spel in Januari al aangekondigd en vanaf vandaag kun je dit spel spel bij Royal Panda Casino. Zowel nieuwe als vaste spelers krijgen op 23 februari 30 gratis spins om Steam Tower te spelen. Zo op het eerste oog lijkt Steam Tower een eenvoudig slotmachine maar dankzij alle extra spelelementen kan dit spel voor een stoomtrein aan prijzen zorgen. Het achtergrond deuntje lijkt een beetje op het thema van de film Sherlock Holmes uit 2009. De held van dit spel staat aan de linkerkant en het is aan hem om de prinses uit de torren van stoom te redden. Jouw bijdrage kan rijkelijk beloont worden want Steam Tower is voorzien van een Wild, Een Stacked Wild, verschillende meters zoals de Multiplier Meter en je kunt ook nog eens free spins winnen. Speel dit spel vandaag nog bij Royal Panda en maak gebruik van de 30 gratis spins voor zowel nieuwe spelers als vaste spelers maar de vaste spelers worden extra beloond want zij ontvangen ook nog eens een bonus van 25% tot maximaal 250 euro. Wil je Steam Tower direct spelen? Speel het spel hierboven of lees hieronder meer over de nieuwste netent slot.

Steam Tower spelen

steam tower torenDe doelstelling van dit slot is om zo hoog mogelijk in de toren zien te klimmen want hoe hoger je uitkomt des te hoger de vermenigvuldiger. Er is een reguliere wildsymbool dat alle andere symbolen vervangt als dit tot winst leidt en dit wildsymbool tijdens free spins zorgt voor twee extra draaibeurten waarmee je de toren begint te beklimmen. Er is ook een stacked wildsymbool dat over de gehele rol uitklapt, de stacked wild levert alleen 10 free spins op waarbij je de klimtocht vanaf stap 1 weer moet beginnen.

De prijzen die je tijdens free spins wint worden dus vermenigvuldigt door de vermenigvuldiger in de toren. Jouw winsten kunnen tot maximaal 7x vermenigvuldigt worden maar het is mede afhankelijk hoe hoog je jezelf in de toren bevindt. Je kunt een muntinzet van 1 eurocent tot maximaal 1 euro instellen waardoor je bij een maximale inzet met 150 euro per speelronde speelt. Beklim de toren en win vandaag nog een leuk bedrag.

Top