Een van de nieuwste Microgaming slots is Stardust met een basisspel van 40 lijnen en tijdens gratis spins 1024 manieren om te winnen.

Stardust heeft een thema gebaseerd op het heelal maar lijkt ook gewoon op een reguliere video slot want de meeste symbolen bestaan uit juwelen, letters en nummers. Juwelen kunnen opgespaard worden om zodoende free spins te verdienen.

Het Stardust symbool is een Stacked Wild dat tijdens het basisspel op elke rol voorkomt en tijdens de free spins op de vierde en vijfde rol. Extra spannend wordt het tijdens de Radiant Free Spins want hier tellen 1024 manieren om te winnen en is de stacked wild actief op de viede en vijfde rol.

Met tien of meer opgespaarde juwelen (dit kun je aan de Stardust meter zien) gaan de free spins van start en kun je ongekend hoge winsten binnenhalen. 

Dit lijkt wel een video slot dat tot hoge uitbetalingen kan leiden door de stacked wilds. Het opsparen van juwelen gaat van start zodra je het stardust symbool ziet waarbij omliggende juwelen aan de stardust meter worden toegekend.

Het thema zal misschien niet elke speler aanspreken maar dat wordt door de reguliere symbolen goedgemaakt.

Top