De Ierse geluks thema's vliegen ons om de oren want na Rainbow Wild's van Iron Dog Studio's heeft iSoftBet Stacks O' Gold uitgebracht. Dit spel heeft vijf rollen met 34 lijnen en inzetten kan vanaf 20 eurocent tot maximaal 20 euro per beurt.

Grafisch ziet het er allemaal prachtig uit en het ontwerp van de rollen is niet uniek maar komt ook niet veel voor.De symbolen vertegenwoordigen alles wat met de Ierse geluks thema's te maken heeft, zo zie je klavertjes vier, hoefijzers, bierglazen met Guinnes en groene top hats. Stacks O' Gold heeft een drietal bijzondere functies waar je hieronder meer over kunt nalezen.

Voor geld spelen kan bij Cashmio Casino maar probeer dit spel eerst hier gratis. Vanwege de relatieve lage inzetten is dit een geschikt slot voor spelers die niet teveel geld willen verspelen met een enkele draaibeurt.

Alle Slot Opties

Het symbool met de beste uitbetaling is het klavertje vier waarmee je tot 10 keer jouw inzet kunt winnen. Het wild symbool is in de vorm van een pot met goud en vervangt alle andere symbolen. Er zijn twee extra functies die dit slot het spelen waard maken, dat zijn;

  • Free Spins Feature: Als je op de rollen 1, 3 en 5 het Stacks O' Gold symbool krijgt ontvang je 15 gratis spins. Tijdens free spins kun je wildsymbolen krijgen en opsparen, zodra je er zes hebt ontvang je twee extra spins en wordt de eerste rol een sticky wild. Je kunt maximaal 3 sticky stacked wild reels krijgen maar dan dien je voldoende wilds te draaien.
  • Stacked Wilds: De stacked wilds kunnen op willekeurige momenten tijdens het basisspel vallen. Het gaat om de rollen 1, 3 en 5 waarop je een uitklappend wild krijgt.

De iSoftBet slots zijn altijd leuk om te spelen en dat telt ook voor stacks O' Gold. Dankzij de free spins kun je tot 868 keer de inzet winnen!

Top