Space Wars lijkt in het eerste oogopslag een beetje op het oude arcade spelletje Space Invaders, alleen kun je zodra je voor echt geld gaat spelen met Space Wars leuke geldprijzen winnen. Met maar liefst veertig winlijnen, vijf rollen en vier rijen zijn er voldoende winstmogelijkheden met het spelen van dit spel. Het thema van dit spel staat in hetteken van een ruimte oorlog tussen vijf verschillende buitenaardse beschavingen. Zoals Je gewend bent van de meeste Net Entertainment spellen zijn er bij Space Wars ook voldoende speciale spelelementen waaronder een wild symbool, een stacked wild en de cloning pod re-spins.

Het spel doet ook een beetje denken aan het videoslot Elements, een ander fantastische NetEnt casino slot. Je kunt dit spel al met een inzet van één eurocent per draai aan de rollen spelen tot maximaal 200 euro per draai aan de rollen.

Space Wars Features

Zoals al aangegeven heeft Space Wars een aantal leuke spelelementen waarmee je zomaar in de prijzen kunt vallen. De belangrijkste features zijn als volgt;

  • Stacked Wild Symbool
  • Cloning Pod Re-Spins

Het stacked wild symbool is een wild symbool dat op elkaar gestapeld wordt zodat jij nog meer kans op winst maakt. Het wild symbool komt uitsluitend op de tweede en vierde rol voor en neemt dus de gehele rol in beslag.

Met de Cloning Pod re-spins kun je na het behalen van een winnende combinatie een gratis re-spin spelen.

Top