Simsalabim is doorgaans een uitdrukking die wordt gebruikt tijdens een goocheltruc en het video slot Simsalabim zit dan ook volgepropt met leuke verrassingen. De symbolen bestaan uit allerlei symbolen die je tijdens een goochelshow zou kunnen verwachten zoals een grote zwarte hoed, duiven, kaarten en nog veel meer.Simsalabim is voorzien van een bonusspel, een wild symbool en een free spins symbool.

Je kunt in totaal 25 winlijnen activeren om een zo groot mogelijke kans op winst te maken. Daarnaast kun je nog een inzet niveau instellen van 1 tot 10 en met een muntwaarde van 1 eurocent per lijn tot maximaal 1 euro per lijn spelen. Speel je met alle instellingen op maximaal dan speel je met 250 euro per draai aan de rollen. Een slot dat ook geschikt is voor spelers die liever met hoge inzetten spelen.

Het zal je niet verbazen dat je met het spelen op Simsalabim leuke prijzen kunt winnen dus probeer dit nieuwe video slot snel eens gratis of speel eens voor echte geldbedragen. Tover jezelf rijk en draai een winnende combinatie op simsalabim!

Niet Beschikbaar

Helaas is Simsalabim niet beschikbaar, wij hebben het spel Halloween Jack geplaatst!

Top