Met Carnaval op komst heeft Play'N Go de video slot Samba Carnival precies op tijd.

Hier gaat het echter niet om de het traditionele carnaval festijn maar om de Carnival zoals dat in Rio gehouden wordt. Samba Carnival is een feestelijk versierde slot met vijf reels en vijftien winstlijnen.

Ondanks dat je via bestegokkasten.com alleen de flash variant op een Desktop of laptop kunt spelen kun je dit spel ook via een mobiel apparaat spelen zodra je bent aangemeld bij het casino.

De symbolen op de rollen vertonen allerlei vrolijke afbeeldingen van cocktail drankjes en Braziliaanse Samba Danseressen en dit alles met een vrolijk samba deuntje op de achtergrond.

Spel en Bonussen

Wat opvalt zodra je de prijzentabel bekijkt is dat er maar liefst vier wildsymbolen zijn welke apart gekoppeld zijn aan een vermenigvuldiger van 2x tot maximaal 5x de lijninzet.

Drie of meer Samba drums activeren een bonusspel waarbij een van de drumsymbolen kunt selecteren. Tijdens de bonusronde kun je met een beetje geluk 150x de lijninzet verdienen.

Samba Carnival bevat verder weinig bijzondere spelelementen maar is een leuk slot om te spelen als je in een feestelijke stemming bent.

Top