rocky gokkastRocky Balboa (The Italian Stallion), u kunt hem vast wel, de bokser die maar niet neer wilde gaan in de ring.

De underdog die het van straatschoffie tot profbokser wist te schoppen. Nu is er het spannende video slot van Rocky van Playtech die u gratis via onze website kunt spelen.

Het theoretische uitkeringspercentage bedraagt 95.01% en de variantie is onbekend.

Met dit spel kom je de bekende tegenstanders van Rocky tegen zoals Apollo Creed, James (Clubber) Lang en natuurlijk Ivan Drago.

Ben jij net als ons een fan van Sylvester Stallone dan kunnen wij de Rambo gokkast van iSoftbet aanraden.

Hoe werkt de Rocky Gokkast?

Het slot heeft vijf rollen en vijfentwintig winstlijnen met gratis spins en een prijs vermenigvuldiger van gewonnen prijzen. Het spel is net zo spannend als de film en lukt het jouw overeind te blijven staan tijdens dit geanimeerde slot.

Dankzij het Rocky scatter symbool kun je extra spins verdienen en het wildsymbool vervangt alle symbolen behalve de Rocky bonus en de Rocky feature symbolen.

De symbolen bestaan uit de drie tegenstanders van Rocky, zijn vrouw Adrian en zijn oom Paulie waarmee je prijzen vanaf 300 tot 1.000 credits kunt winnen als er vijf dezelfde weet te landen.

Rocky zelf is het wildsymbool en vervangt alle andere symbolen behalve de scatter en het bonussymbool.

Bijzondere Features zoals free spins en de Knockout Bonus

Via de scatters (minimaal 3) verdien je dus 15 tot 25 free spins. Tijdens deze bonus worden alle winsten gekoppeld aan een 2x multiplier!

De knockout bonus is eigenlijk de leukste feature want hiermee gaat Rocky het gevecht aan met een van zijn tegenstanders.

De feature wordt geactiveerd als je het symbool met rode en witte bokshandschoenen krijgt op de rollen 1 en 5.

Elke ronde dat Rocky wint win je een cash prijs!

Beleef spannende tijden in de boksring met Rocky Balboa een schitterende video gokkast van Playtech dat u voor geld bij 21.com kunt spelen. Tijdens de bonus ronde kun je een heus knockout scene naspelen en bij een maximaal inzet kunt u tot 20.000 maal uw inzet winnen.

Kort samengevat:

  • Software: Playtech
  • Type spel: Video slot
  • RTP: 95.01%
  • Variantie: Onbekend
  • Winlijnen: 25
  • Min inzet: € 0,01
  • Max inzet: € 250
  • Max pay: 10.000 munten
  • Features: Boxing Match bonus, free spins
Top