rocket returnsVond je het vroeger leuk om Arcade spelletjes te spelen in de speelhal? Het nieuwe video slot van SG Interactive lijkt namelijk meer op een Arcarde spel als op een video slot maar toch ontzettend leuk om te spelen. Vooral de layout van de rollen is verfrissend en door het achtergrond deuntje en de opzet van Rocket Returns kun je de jaren tachtig herleven. De symbolen draaien per stuk rond en met negen symbolen staat dat gelijk aan negen rollen.

Het spelen van Rocket Returns is even wennen en na een paar draaibeurten krijg je de slag te pakken. Het Wild symbool vervangt niet alleen alle andere symbolen maar telt ook nog als vermenigvuldiger. Het bonussymbool in de vorm van een vuurpijl kan voorkomen op de vakjes 1, 5 en 9 waarmee je free games kunt winnen. Tijdens de free games krijgt het Wildsymbool een vermenigvuldiger van 1 tot maximaal 5 toegekend.

Rocket Returns is even anders als alle andere videoslots en dat maakt dit spel toch wel uniek. Onbeperkt gratis spelen kan natuurlijk via Gokkast Amigo en voor geld gokken kan bij Vera&John.

Top