Reef Run is ontwikkeld door Yggdrasil Gaming en heeft vijf rollen met 20 lijnen. De symbolen bestaan uit schelpdieren, inktvissen, krabben en kreeften, kortom alles wat je kunt verwachten van een onderwater thema.

Inzetten kan vanaf €0.20 tot €40 per spin. Extra functies betaan uit free spins, grote vermenigvuldiger, een golden Bet en het Reef Run bonusspel. Het symbool dat het meeste waard is is die van de kogelvis waarmee je 1000x de inzet kunt winnen als je er vijf ontvangt in een draaibeurt.

Je kunt met reef run een gigantisch aantal gratis draaibeurten winnen want vijf free spin symbolen levert 60 gratis spins op. De focus van yggdrasil lijt te liggen op het ontwikkelen van betaalbare slots voor spelers want doorgaans bedraagt de maximale inzet een bedrag van 20 tot 40 euro.

Alle opties op een rij

Er zijn een aantal extra functies ingebakken in de Reef Run slot machine. Laten we het eerst over de free spins hebben dat je kunt verdienen want die kunnen flink wat geld opleveren. Via het free spins symbool kun je gratis draaibeurten verdienen, de staffel is als volgt;

  • 2 Free Spins symbolen leveren twee draaibeurten op
  • 3 Free Spins symbolen leveren tien draaibeurten op
  • 4 Free Spins symbolen leveren twintig draaibeurten op
  • 5 Free Spins symbolen leveren zestig draaibeurten op

Winnende combinaties tijdens gratis spins worden voorzien van een Level Up vermenigvuldiger waarmee je tot 20x de lijnwinst kunt winnen.

De Reef Run bonus kan gespeeld worden door tijdens free spins de Golden Bet te activeren. Dit kost je vijf extra munten maar daarmee kun je het Reef run bonusspel spelen. Je dient vooraf een zeedier te selecteren waarna de race gaat begnnen.

Als jouw zeedier tijdens het einde van de race de meeste munten oplevert ontvang je een mysteryprijs van 400 tot maximaal 25.000 munten.

Andere slots van Yggdrasil dat je op BesteGokkasten.com gratis kunt spelen zijn Jungle Books en Gem Rocks!

Top