De Pink Panther is een wereldberoemde roze panter met de eveneens wereldberoemde inspecteur Clouseau als tegenspeler. Na de geweldige stripverhalen en niet te vergeten de fantastische filmreeks van dit stel kunt u nu ook genieten van de Pink Panther als video slot. Dit video slot met maar liefst 40 winlijnen en vijf verschillende bonus spellen is een ontzettend leuk slot om zowel gratis of met echt geld op te spelen.

Een schitterend video slot gebaseerd op de komedie uit 1963 met Jacques Clouseau en evenals bij de komedie zit ook dit slot propvol spanning, actie en extra features.

Spelbeschrijving Pink Panther

dit slot heeft dus 40 winstlijnen en vijf verschillende bonus rondes. Tevens telt het pink panther symbool als wild symbool en vervangt dus alle andere symbolen behalve de scatter als dit tot winst leidt. De pink panther voetafdruk telt als scatter waarmee je dus gratis spins kunt winnen. Vijf wild symbolen leveren een prijs op van 5000 maal de lijninzet dus dat kan oplopen tot een gigantisch bedrag.

U kunt gewonnen prijzen verdubbelen met de wedden knop.

Bonus rondes en Jackpot avontuur

Pink Panther zit daadwerkelijk vol met extra bonus rondes en naast de bonus rondes is er zelfs een Jackpot adventure spel. Hieronder volgt een beknopte omschrijving van elke bonus ronde.

  • Pink Pow Bonus, deze bonus kan op elk moment starten en de Pink Panther verandert allerlei symbolen in wild symbolen waarbij grote geldbedragen gewonnen kunnen worden.
  • Crack the Pink Code, kraak samen met de Pink Panther een aantal kluizen en probeer zoveel mogelijk uit de kluizen te graaien.
  • Color Pink Bonus, Bij deze bonus ga je samen met de Little Man en de Pink Panther een schutting beschilderen. De getallen op de schutting worden bij elkaar opgeteld waarna jij je bonus ontvangt.
  • Wheel of Pink, Dit is een hele leuke bonus met een rad van fortuin spel, draai aan het rad en zie welke prijzen je kunt winnen.
  • Pink Trail Bonus, Stap in de schoenen van inspecteur Clouseau en volg het Pink Panther spoor.

bonus spellen

Top