Pimped is een nieuwe Play'N Go videoslot met vijf rollen, drie rijen en 10 paylines dat je kunt activeren.

Het thema van dit spel is vol met bling en de hustlers lijken best veel op Snoop Doggy Dogg en 50 Cent.

Met hip hop achtige muziek op de achtergrond en allerlei symbolen die het luxe leven van een virtuele pooier weergeven. Het thema van Pimped is niet echt vrouwvriendelijk en gelukkig betreft het gewoon een spelletje.

Wel een spel waarbij er genoeg te verdienen valt en dat is voor zowel de dames als heren die spelen gunstig. Bij een maximale inzet kun je pimped met 100 euro per draaibeurt spelen.

De slots

van Play'N Go worden steeds beter en dat zie je ook terug aan de pimped videoslot. Dit spel is een aanrader voor de liefhebbers van gangster rap, flitsende auto's en gouden juwelen.

Pimped spelen

Op zich is dit spel eenvoudig te spelen, er zijn zoals je van de Play'N Go slots gewend bent meerdere inzetmogelijkheden.

Zo kun je een muntwaarde en lijninzet bepalen maar ook het aantal munten waarmee je per lijn wilt spelen. Pimped heeft een Wild en Scatter die eenvoudig te herkennen zijn.

Het wildsymbool is de ring die je niet kunt missen want er staat Wild doorheen  geschreven. Het Wild vervangt alle andere symbolen behalve de scatter.

De scatter is het symbool van een dollar teken en drie of meer scatters leveren gratis spins op. Tijdens de free spins heb je gegarandeerd winst de deze feature kan re-triggered worden tot maximaal 20 free spins rondes.

Speel pimped gratis op BesteGokkasten.com of waag een gokje voor geld bij Rizk Casino.

Top