Ga op zoek naar de verborgen schatten die je kunt vinden in de pyramides van het oude Egypte. Het oude Egypte was een beschaving dat is ontstaan langs de Nijl en ging ten onder na de verovering van Alexander de Grote. Nu kun je deze fantastische tijd herleven met het video slot Pharao's Tomb een video slot met 20 winlijnen en tal van extra features.

Progressieve Jackpot

Net als bij de speelautomaat Dinos Rhino is ook Pharao's Tomb gekoppeld aan een progressieve jackpot, een jackpot waarmee je direct een flinke geldbedrag kan winnen. De progressieve Jackpot is genaamd de Mega Money Pool en wordt continue aangevuld zodra nieuwe spelers op de video slots gaan spelen.

Prijzen en Bonusrondes van de Pharao's Tomb

Pharao's Tomb is voorzien van scatter en wild symbolen, met de scatters zijn gratis spins te verdienen en het wild symbool telt bij dit spel als uitklappend wild symbool waardoor de gehele middelste rol als wild telt en jouw kansen op een prijs dus flink vergroot.

Drie of meer scatter symbolen op de actieve winlijn kunnen tevens een geldbedrag opleveren. Met drie of meer bonussymbolen wordt het bonusspel gestart. tijdens het bonusspel krijgt u gratis spins en met deze spins kunt u leuke geldprijzen winnen.

Top