Out of this World

Even helemaal van de wereld met video gokkast Out of This World. Dit video slot bevat een buitenaards thema en ziet er op zich vrolijk uit.

Het uitkeringspercentage van Out of This World bedraagt 96.12%.

Dit slot is gekoppeld aan een progressieve jackpot dus dat maakt het extra spannend om Out of This World te spelen want stel je eens voor dat de jackpot valt? Het spel bevat vrolijke buitenaardse wezens en planeten als symbolen op de rollen.

Bij Out of This world kunt u met maximaal negen winlijnen spelen en het aantal winlijnen waarmee u wilt spelen kunt u zelfstandig instellen. Het is wel jammer dat je opties zoals het geluid aan en uitschakelen niet kunt instellen.

Hoe Werkt de Out of This World slot?

Het spel bestaat uit vijf rollen met 3 rijen met 20 vaste lijnen. Ondanks dat het een wat ouder spel betreft kun je Out of This World ook met een mobiel apparaat spelen dankzij het HTML5 format.

De symbolen bestaan uit allerlei buitenaardse wezens en tekens.

Portal Bonusspel

Tijdens het bonusspel kunt u mooie extra prijzen winnen, om het bonusspel van Out of this World te spelen is het de bedoeling dat u drie symbolen met een ruimteschip verzamelt.

Zodra het bonusspel wordt gestart krijgt u zes ruimteschepen te zien, u kunt op één van deze ruimteschepen klikken om het buitenaardse wezen te bevrijden.

Beoordeel dit item
(1 Stem)