northern skyQuikspin heeft alweer een slot in 2018 toegevoegd, ditmaal gaat het om Northern Sky, een video slot met een Scandinavisch thema met een dansend spektakel van het noorderlicht.

Deze video slot machine heeft negen winregels en inzetten kan vanaf 10 eurocent tot maximaal 100 euro per speelronde. qua extra functies is er een re-spin optie en een free spins bonus.

De theoretische uitbetalingspercentage bedraagt 96,57%!

Hoe werkt de Northern Sky Gokkast nu precies?

Belangrijk om te weten is de re-spin feature waarmee je extra draaibeurten verdient zolang je winnende combinaties draait. Bovendien blijven de winnende symbolen staan en de symbolen die niet deel uitmaken van de lijnwinst worden vervangen.

De winst kan enorm oplopen want na elke winnende combinatie krijg je opnieuw prijs.

De symbolen met de hoogste uitbetaling zijn die van de dieren waarbij de hert het meeste op kan leveren. De symbolen met een lage uitbetaling zijn die van edelstenen.

De Free Spins Bonus

Je kunt scattered symbolen opsparen totdat je er drie van hebt. Je kunt dus over meerdere draaibeurten de free spins bonus activeren.

Standaard ontvang je 10 free spins en alle symbolen met een lage waarde worden uit het spel verwijderd. Zo kun je dus gigantische geldbedragen winnen maar het komt ook regelmatig voor dat een free spin niks oplevert.

Wil je een Quikspin slot spelen met een spectaculaire bonusspel? Probeer dan eens het spel Hall of the Mountain King

Wat vinden wij van de Northern Sky Slot?

Dankzij het Spin as Long as you Win systeem zorgt het spelen van Northern Sky voor de nodige spanning. Visueel ziet dit spel zoals de meeste slots van Quikspin er prachtig uit.

Zodra je re-spins verdient spatten de symbolen uit elkaar!

Het gebrek aan winregels wordt goedgemaakt door de re-spin feature!

Top