Monkey Money

De Monkey Money is een verouderd videogokkast van Betsoft met symbolen van fruit waaronder bananen, kokosnoten en vele anderen. Om het bonusspel te starten is het de bedoeling om drie kokosnoten te verzamelen. 

Het theoretische uitkeringspercentage bedraagt slechts 94.9% en dat is niet echt goed te noemen.

Dit spel heeft drie rollen, vijf rijen en er is geen wild of scatter aanwezig. Een prachtig video slot voor diegenen die juist niet van alle toeters en bellen houden.

Hoe werkt de Monkey Money gokkast?

Je kunt maximaal vijf lijnen activeren met een inzet van 2 eurocent tot maximaal een euro per lijn. Tevens kun je ook nog een inzet per lijn bepalen via 'Bet per line'.

Tijdens het bonusspel kun je het aapje in één van de palmbomen laten klimmen om de kokosnoten te verzamelen.

Het thema speelt zich af op een onbewoond eiland en de symbolen bestaan uit fruitsymbolen, palmbomen, het aapje en muntstukken.

Zodra de bonusronde voorbij is wordt het bonusbedrag aan jouw credits toegevoegd. Inmiddels is de Monkey Money een verouderd spel en dat valt op doordat er geen extra opties aanwezig zijn waarmee je bijvoorbeeld het geluid uit kunt zetten.

Speel Monkey Money met een bonus

Als je een gokje voor geld wilt wagen op de Monkey Money gokkast maak dan een account aan bij het door ons aanbevolen online casino en profiteer van de welkomstbonus voor nieuwe spelers.

Beoordeel dit item
(0 stemmen)