Mad Scientist

De Mad Scientist is een video slot over een nogal vreemde scheikundige die een chemisch brouwsel probeert samen te stellen. Verzamel drie bonus reageerbuisjes om het bonusspel te spelen waarbij u objecten in goud kunt laten veranderen. Mad Scientist is voorzien van maar liefst twee bonusrondes, de 'Second Screen bonus' en de 'Instant on Reel bonus' en het slot heeft vijf rollen, drie rijen en twintig winlijnen.

He thema van de Mad Scientist is zoals u kunt zien een wetenschappelijke laboratorium.

Spelbeschrijving

Video slot Mad Scientist zit tjokvol met extra features zoals de Bonusronde, de Bio Pick Me en een wild en scatter symbool. Met het bonusspel kunt u een leuk bedrag als prijs winnen. Tijdens de bonusronde is het de bedoeling dat u vier objecten aan klikt waarna de door u gewonnen prijs wordt bepaald. Het bonusspel is niet echt spectaculair en is snel voorbij maar zijn er leuke prijzen te winnen.

Tijdens de Instant on Reel bonus is het de bedoeling dat u drie Nuclear bonus iconen verzamelt waarna er op de Nuclear symbolen Click me verschijnt.

In het kort

Hieronder een beknopte weergave van de Mad Scientist

  • winlijnen 20
  • scatter symbool : ja
  • wild symbool : ja
  • bonusronde : ja

Speel Mad Scientist met een bonus

Als je een gokje voor geld wilt wagen op de Mad Scientist gokkast maak dan een account aan bij het door ons aanbevolen online casino en profiteer van de welkomstbonus voor nieuwe spelers.

Beoordeel dit item
(1 Stem)