Lucky Leprechaun

(1 Stem)

Een Leprechaun is een mythisch Ierse gelukskabouter die herkenbaar is door het klavertje vier symbool.

De video slot Lucky Leprechaun is een van de nieuwe spellen van Microgaming en staat volledig in het teken van de Ierse folklore en daar behoort de traditionele volksmuziek natuurlijk ook bij.

Uniek is dat er standaard met twintig actieve lijnen wordt gespeeld, je kunt wel via de 'Bet' knop de muntwaarde en de hoeveelheid munten waarmee je per lijn wilt spelen instellen.

Bij een maximale inzet speel je slechts met twintig euro per beurt. Ondanks dat dit spel een beetje simpel overkomt zitten er toch een aantal features bij inbegrepen die je hartslag sneller zal doen gaan.

Een ander behoorlijk unieke feature onder de Microgaming slots is dat je via de knop 'Win' zowel de top 5 als recente winnaars kunt zien.

Free Spins en een bonusronde

lucky bonusAls je graag gratis spins verdient dan is Lucky Leprechaun zeker een spel om te spelen want een enkele scatter op de vijfde rol levert al vijf gratis spins waarbij de uiteindelijke winst met twee wordt vermenigvuldigt.

Tijdens de free spins verandert het rode leprechaun symbool in een wildsymbool en de maximale vermenigvuldiger is 5x de winst.

Krijg je tijdens een speelbeurt 3, 4 of zelfs vijf bonussymbolen dan wordt het Trail O' Fortune bonus opgestart.

Een draai aan het rad bepaalt hoeveel stappen je mag doen en je kunt extra draaibeurten verdienen tijdens het bonusspel.

Het is de bedoeling om zover mogelijk op het bord te geraken want je kunt hier tot maximaal 1000 keer de lijnzet winnen.

Reschtsonder in het spel kun je trouwens nog opties raadplegen voor speluitleg, statistieken en algemene instellingen zoals het geluid aan of uitzetten of de Quick Spins instellen waarmee je versnelde draaibeurten speelt.

Top