Kings of Chicago

(3 stemmen)

Kings of ChicagoHet unieke aan het spel Kings of Chicago is dat dit een video slot is dat eigenlijk lijkt op video poker.

De winnende combinaties bij dit video slot zijn bekende pokerhanden zoals de Royal Flush of Full house en voor symbolen op de rollen zijn kaarten gebruikt.

Kings of Chicago combineert de beste spelelementen van video poker en een video slot. Kings of Chicago is voorzien van een scatter in de vorm van de Koning waarmee je free deals kunt winnen.

De joker telt eigenlijk als een soort wild symbool en vervangt alle kaarten en als extra bonus worden de prijzen gewonnen met de joker nog eens verdubbeld. De beste hand die je kunt halen is de Natural royal Flush waarmee je 10.000 credits kunt winnen.

Het voordeel van de Kings of Chicago videoslot is dat je helemaal geen poker kenner hoeft te zijn om te winnen. Je leert tegelijkertijd ook een beetje hoe het poker spel gespeeld wodt en welke handen er te spelen zijn.

Kings of Chicago spelen

Zodra je Kings of Chicago gaat spelen zal het je opvallen dat het hier niet om draaiende rollen gaat maar om kaarten die uitgedeeld worden. De kaarten vallen in dichte vorm naar beneden waarna ze van links naar rechts over de rollen geopend worden.

Je kunt de muntwaardes instellen vanaf 1 eurocent tot maximaal 1 euro en Bet levels van 1 tot 10 selecteren. Standaard wordt er met vijf winlijnen gespeeld waarmee je dus via de kaarten winnende combinaties kunt behalen.

Drie of meer scatters zorgen voor free deals en tijdens free deals wordt de lijninzet verdubbeld zodra jij winst hebt. De joker is ook een belangrijk element want deze kaart vervangt alle andere kaarten en kan jouw winst verdubbelen.

Offline

Helaas heeft NetEnt Kings of Chicago offline gehaald, speel anders betsoft's Slotfather 2 dat een vergelijkbaar thema heeft

Top