Jackpot Jamba

Een video slot volledig in het teken van de fruitmachine, dat is de Jackpot Jamba. De Jackpot Jamba is zoals u al op de afbeelding kunt zien gekoppeld aan een progressieve jackpot en deze jackpot kan flink oplopen. Een gedeelte van de inzet van elke speler op Jackpot Jamba gaat naar de progressieve jackpot pot.

Jackpot Jamba is voorzien van fruit en cocktail symbolen en heeft veel we van een fruitmachine. Met een sfeervolle jazz achtergrondmuziekje, vrolijke kleurrijke symbolen. Verder speelt Jackpot Jamba wel lekker weg en is het spel vrij eenvoudig maar spannend vooral doordat dit slot is gekoppeld aan een jackpot.

Bonus ronde

De bonus ronde gaat bij Jackpot Jamba om het selecteren van de juiste ballon, de hoogte van uw prijs is afhankelijk van de ballon die u heeft uitgekozen. De bonus ronde wordt gestart zodra er vijf confetti zeven symbolen voorbij komen en dan kunt u proberen een leuke extra prijs te pakken.

Jackpot Jamba is uitermate geschikt voor spelers die niet van al teveel toeters en bellen houden, dit video slot is simpel maar extra leuk doordat het spel gekoppeld is aan een jackpot.

Helaas is de Jackpot Jamba gokkast offline, speel anders Betsoft's Jumbo Joker met een onder en topspel.

Beoordeel dit item
(0 stemmen)