Ondanks dat er ruim 175 videoslots op BesteGokkasten.com zijn geplaatst staat één van de bekendste video gokkasten er nog niet op, namelijk Jack Hammer 2.

Dit spel is gebaseerd op Jack Hammer, een karikatuur uit de Marvel Comics stripverhalen die een eerste vertoning maakte in het stripverhaal Daredevil in 1975.

Als video slot is dit spel voorzien van maar liefst 99 lijnen dat je kunt activeren waardoor je meer kans maakt op winst.

Een winnende lijn of drie of meer free spins symbolen start de Sticky Win functie waarbij de rollen met winnende symbolen worden vastgehouden en de overige rollen opnieuw worden gedraaid zodat je extra winst kunt behalen.

Daarnaast is er nog een wildsymbool dat alle andere symbolen vervangt behalve de free spins. Met vijf of meer free spin symbolen verdien je gratis spins en jouw winsten tijdens de free spins wordt verdubbeld.

Tijdens free spins kan er ook nog een random wildsymbool valen dat alle symbolen vervangt als dit tot winst kan leiden.

Jack Hammer 2 is zeker de moeite waard om te spelen en behoort tot één van de video gokkasten die wij nog niet op BesteGokkasten.com hadden geplaatst.

Top