Het video slot Jack and the Beanstalk behoort tot één van de toppers van de collectie aan video slots bij Cashmio Casino en net als bij alle gokkasten en slots op deze site kun je ook dit spel gratis uitproberen. Jack and the Beanstalk is voorzien van een leuke introductie video die je zeker niet moet overslaan. Met dit video slot kun je maar liefst tot 600.000 munten winnen en dat is toch een aanzienlijk bedrag voor het spelen van een online spel.

Jack and the Beanstalk heeft drie belangrijke symbolen en dat zijn het free spins symbool, het walking wild symbool en het sleutel symbool.

in totaal speel je met 20 lijnen en kun je met een inzet niveau van 1 tot 10 spelen en een muntwaarde van 1 eurocent tot maximaal 1 euro. De uitkeringspercentage bedraagt 96.3% en de variantie is boven gemiddeld.

Jack and the Beanstalk Bonussen

De Free Spins Bonus

De scatter waarmee je free spins kunt verdienen is het schatkist symbool en met drie of meer scatters krijg je 10 gratis spins en mocht je tijdens de gratis spins ronde weer drie schatkist symbolen krijgen dan krijg je 5 extra gratis spins. Voordat deze bonus van start gaat krijg je een leuke introductie filmpje te zien.

Tijdens free spins kun je via de vijfde rol sleutel symbolen draaien waarmee je een collectie aan verborgen schatten kunt onthullen. Het gaat om deze drie bonusfuncties;

  • Verzamel 2 sleutels en ontvang 2 stacks aan geldzakjes
  • Verzamel 6 sleutels en ontvang 3 gouden haan symbolen
  • Verzamel 9 sleutels en ontvang uitklappende gouden harpen.

Het lopende wild symbool

Het wild symbool dat alle andere symbolen (behalve de scatter en sleutel symbolen) vervangt als dit tot winst leidt is een lopende wild symbool. Dat wil zeggen, mocht dit symbool vallen dan krijg je een re-spin en tijdens de respin beweegt het wild symbool van rechts naar links. Vervolgens krijg je weer een re-spin totdat het symbool uit het beeld valt.

Alle winsten die je met dit symbool weet te behalen worden met drie vermenigvuldigt en dan kan het hard gaan.

Wat vinden wij van Jack and the Beanstalk?

Jack and the Beanstalk is nog steeds een van de beste NetEnt slots dat je kunt spelen. Het origineel van dit spel is sinds december 2011 te spelen en in 2014 heeft NetEnt de Touch versie live gebracht zodat ook spelers via een mobiel apparaat konden genieten.

Dit spel is zo goed dat NetEnt zelfs een virtual reality versie beschikbaar heeft gesteld alleen heet dit spel Jack's VR World.

Als je op zoek bent naar een online gokkast dat voor spannende momenten kan zorgen dan is Jack and the Beanstalk een vette aanrader!

Top