incineratorStap in de wereld van de afvalverwerking in de ruimte met het nieuwe video slot Incinerator van Yggdrasil Gaming.

Behalve het space thema dat wordt gebruikt zal het ook opvallen dat het bij Incinerator gaat om vallende blokken die bij een gunstige combinatie voor nog meer vallende blokken kunnen zorgen.

Vrij uniek zijn de wildpatronen die worden geactiveerd zodra je drie maal een winnende combinatie draait. Er zijn in totaal zestien verschillende wild patronen en bij elk achtereenvolgende winnende combinatie krijg je een andere wild patroon.

Er zijn twintig lijnen die vallende blokken kunnen activeren en de winnende combinaties gelden alleen van links naar rechts.

Uniek zijn de verschillende wild patronen die worden geactiveerd zodra je drie maal een winnende combinatie hebt. In totaal zijn er zestien te activeren patronen waarbij je grote winsten binnen kunt slepen..

Spelopties

Incinerator wordt standaard met 20 lijnen gespeeld en je kunt een muntwaarde per lijn instellen. Zodra een wild patroon actief wordt zie je het patroon in het vakje Wild Paterns verschijnen. Spelers met een tablet of mobiele telefoon kunnen dit spel direct spelen( er is geen flash plugin nodig). Er is een wild aanwezig dat alle andere symbolen vervangt alleen ontbreekt het aan een scatter voor free spins. Grote winsten zijn middels de patronen te behalen dat eigenlijk als een soort bonusspel telt.

Zoals je gewend bent bij alle Yggdrasil Gaming slots kun je linksonder allerlei opties instellen zoals het geluid aan en uitschakelen, de prijzentabel bekijken een allerlei instellingen wijzigen. Probeer Incinerator eens en oordeel zelf wat voor type slot je dit vindt.

Top