Imperial Opera

(4 stemmen)

Imperial Opera is een gloednieuwe Play 'N Go video gokkast met vijf rollen en 20 vaste lijnen. Dit thema betreft een Aziatische opera voorstelling waarbij jij plaatsneemt op de eerste rij.

Inzetten kan vanaf €0.20 tot €100 per draai maar hier op Beste Gokkasten kun je vooraf gratis spelen. Het uitkeringspercentage bedraagt 96,50%!

Behalve een scatter voor free spins bevat Imperial Opera de nodige extra functies die ook op willekeurige momenten geactiveerd kunnen worden zoals de uitklappende wilds en een Harmony optie waarbij twee rollen synchroon worden afgesteld. Je kunt met deze gokkast maximaal 2.500x de inzet winnen!

Na dit slot uitgebreid getest te hebben is dit zeker een slot die wij je kunnen aanbevelen.

Hoe werkt  de Imperial Opera video slot?

Er zijn een aantal functies die op willekeurige momenten geactiveerd worden. Dat zijn de functies Harmony en Crescendo. Tijdens Harmony worden 2 tot 3 rollen gesynchroniseerd waardoor zij dezelfde symbolen tonen.

Tijdens crescendo worden twee rollen samengevoegd tot een uitgeklapt wild symbool. De showcase feature is bij elke draai actief waarbij een stack aan symbolen na elke draaibeurt aan de rollen wordt toegevoegd.

Behalve de Harmony en Crescendo features is er ook nog een gratis spins bonus.

De symbolen van de Keizers en de Geisha kunnen ook als Megasymbool worden getoond!

De symbolen en uitbetalingen

Het symbool van een Geisha kent de hoogste uitbetaling en is tevens het wild symbool. Hiermee kun je tot 25x de totale inzet verdienen zodra je er vijf van hebt.

Vervolgens zijn de overige premium symbolen in de vorm van drie verschillende Keizers.

De symbolen met de laagste uitbetaling zijn de kaartsymbolen A, Q, K, J en 10.

De gratis spins bonus

Tijdens de Harmony feature is een 3x3 scatter symbool aanwezig waarmee je 10 free spins kunt verdienen. Zodra de gratis spins van start gaan is bij elke draaibeurt de Harmony feature actief waarmee je mega symbolen kunt draaien.

Draai je nog een 3x3 scatter dan ontvang je wederom free spins!

De winst kan behoorlijk hoog oplopen tijdens free spins.

Wat vinden wij van de Imperial Opera Gokkast?

Ondanks dat dit wederom een Aziatische thema betreft biedt het spelen van Imperial Opera voldoende mogelijkheden om winst te behalen. Grafisch ziet het er goed uit en de extra features gecombineerd met megasymbolen maken dit een slot om te proberen.

Wat andere slots van Play 'N Go betreft kunnen wij je adviseren om Gold King eens te spelen!

Top