Ben je op zoek naar een video slot dat volledig in het teken van de liefde staat dan kun je je zoektocht beëindigen want het spel Immortal Romance heeft natuurlijk veel met de liefde te maken.

Wanneer je bekend bent met de televisie serie Twilight dan valt het op dat dit videoslot veel overeenkomt met deze tv hit.

Dit spel mag dan wel geen actieve winlijnen hebben maar er zijn wel maar liefst 243 manieren om winst te behalen.

De bonusronde bestaat eigenlijk uit free spins waarbij afhankelijk van de bijbehorende personage je nog een extra bonus ontvangt zoals een wild of een vermenigvuldig symbool.

Immortal Romance behoort nog steeds tot één van de top spellen van Microgaming en je kunt dit slot onbeperkt gratis spelen via bestegokkasten.com. Wil je echter een gokje wagen voor geld, maak dan een account aan bij een Microgaming casino.

Dankzij de extra features zoals de Wild Desire dat random voor kan komen en het wildsymbool dat alle andere symbolen vervangen behalve de scatter kun je extra winst pakken.

The chamber of spins maakt het compleet want hier kun je uit vier verschillende gratis spins gecombineerd met extraatjes zoals een vermenigvuldiger of uitklappend wild.

Top