House of Doom is onlangs toegevoegd aan de verzameling van Play 'N Go slots. Dit spel heeft een griezelig horror thema met een heavy metal deuntje op de achtergrond. Inzetten met geld kan vanaf €0.10 tot maximaal €100 per draai. Er zijn extra functies zoals de Skulls of Abyss bonus spel waarmee je schedels kunt aanklikken om een cash prijs te winnen of toegang te krijgen tot Doom Spins. Er is ook een functie dat op willekeurige momenten voor kan komen onder de noemer Hellgate. House of Doom is een leuk slot voor spelers die van een op horror gebaseerde thema houden maar dankzij de extra opties is dit spel eigenlijk voor elke slots liefhebber.

Symbolen en extra functies

De symbolen dat je aantreft bestaan uit de speelkaarten A, K, Q, J en 10 met extra symbolen zoals kruisen omhulsd met prikkeldraad, brandende rozen, pengagons en schedels van rammen. De ziener is het wild symbool en het menselijk schedel is de scatter.

Er is een features dat op willkeeurige momenten tijdens het basisspel voorkomen, dat is de HellGate feature. Een van de rollen wordt geselecteerd en als er een wild voorkomt klapt het uit en vult het de gehele rol.Tijdens Doom Spins kunnen er twee tot vijf rollen worden geselecteerd.

De extra functies worden hieronder omschreven en dat zijn;

  • Doom Spins: Drie House of Doom symbolen activeren Doom Spins waarmee je 10 gratis spins verdient.
  • Wild House of Doom: Tijdens Doom Spins wordt het House of Doom symbool een wild symbool.
  • Skulls of Abyss: Met drie scatters gaat de Skulls of Abyss bonus van start. Selecteer schedels totdat je een House of Doom of een eind symbool krijgt

430 keer gespeeld
Share this article
Top