happy holidays gokkastInmiddels zijn wij bij bestegokkasten.com wel gewend geraakt aan de nieuwe jaarlijkse Kerstmis slots van Microgaming maar Happy Holidays overtreft de vorige op kerst gebaseerde video slots.

Happy holidays is helemaal op de kerstvakantie afgestemd en dat is te zien en te horen zodra je deze slotmachine gaat spelen. Gelukkig heb je ruimvoldoende tijd om dit spel nog voor de kerst te spelen want Microgaming is er dit keer vroeg bij want pas over een paar weken komen de kerstversieringen weer tevoorschijn.

De kerstman en zijn geschenken komen ook bij de Happy Holidays gokkast voor in de vorm van gratis spins.

Happy Holidays spelen

Dit Microgaming spel heeft vijf rollen, drie rijen en er zijn in het basisspel 243 manieren om te winnen.

Je maakt kans om 10 spins met 1024 manieren om te winnen te activeren als je 3, 4 of 5 scatters krijgt.

De symbolen bestaan uit allerlei dingen die met kerst te maken hebben zoals een kerstsok boven de openhaard, een kalkoen uit de oven, een rit op de winterslee en kerstcadeaus onder de kerstboom.

Zomaar uit het niets kan de Frosty Feature geactiveerd worden en dan worden de rollen bevroren en heb je maar een enkele scatter nodig voor 10 free spins met 1024 winkansen.

De paytable kun je rechtsboven openen en hier kun je alle uitbetalingen van winnende combinaties zien.

Rechtsonder kun je via opties verschillende spelinstellingen wijzigen en zeker voor spelers die het liefst versnelde rondes spelen kun je hier de quickspin functie activeren.

Top