Happy Birds

happy birds spelenVeel online pret beleven kan door het video slot Happy Birds te spelen van iSoftBet. De vrolijke vogels hoor je tjirpen op de achtergrond en met 243 manieren om te winnen is het niet nodig om winlijnen te selecteren.

Selecteer een geschikte inzetstaffel dat bij jouw budget hoort en spelen maar. Je kunt de hoogte van de inzetstaffels wel wijzigen door rechtsonder een muntwaarde te selecteren.

Zoals je waarschijnlijk al vermoedt zit Happy Birds vol met leuke verrassingen waardoor de winst behoorlijk kan oplopen.

Zo activeren drie of meer bonussymbolen het bonusspel waar je de kans krijgt om ballonnen uit de lucht te knallen en de ballonnen zijn voorzien van vermenigvuldigers en munten!

Dan is er nog een magische hoepel waar de vogels doorheen vliegen, zodra er twee magische hoepels (op de tweede en vierde rol) verschijnen kun je een random aantal free spins winnen.

Het wildsymbool van Happy Birds vervangt alle symbolen behalve het bonussymbool en de magische hoepel symbolen.

De winnende combinaties van 243 manieren om te winnen gelden uitsluitend van links naar rechts.

Een hartstikke leuk en vrolijk spel om te spelen, mocht je liever een van de 3D slots van iSoftBet spelen probeer dan eens het met neon verlichte spel Neon Reels. Wij wensen je alvast veel succes met Happy Birds.

Speel Happy Birds met een bonus

Als je een gokje voor geld wilt wagen op de Happy Birds gokkast maak dan een account aan bij het door ons aanbevolen online casino en profiteer van de welkomstbonus voor nieuwe spelers.

Kort Samengevat

  • Software: iSoftbet
  • Type spel: Videoslot
Beoordeel dit item
(3 stemmen)