Hall of Gods

Hall of Gods is een spannende video slot dat gebaseerd is op de Noorse mythologie. Thor de God van de donder mag dan ook zeker niet ontbreken en als je het bonusspel van Hall of Gods weet te bereiken kun je zelfs met de hamer van Thor schilden kapot slaan en als je erg veel geluk hebt kun je zelfs een Mega Jackpot winnen.

Hall of Gods is een online gokkast met vijf rollen, drie rijen en twintig winlijnen en je hebt de meeste kans op prijs als je gebruik maakt van alle winlijnen.

Inzetten kan vanaf 20 eurocent tot maximaal 50 euro per draai!

Het theoretische uitbetalingspercentage is 95.3% en de variantie schommelt tussen laag en medium in.

Hall of Gods progressieve jackpot prijzen

De Hall of Gods videoslot is net als de Mega Fortune gekoppeld aan drie fortuinlijke jackpots. De jackpots kunnen gewonnen worden tijdens de spannende bonusronde waarvan je de voorbeeldbonus vooraf kunt spelen om te zien hoe de bonusronde verloopt. Het gaat bij Hall of Gods om de volgende drie progressieve jackpots;

 • De Mega Jackpot, een jackpot dat oploopt tot miljoenen euro's.
 • De midi jackpot, een jackpot prijs tussen de 10 en 50 duizend euro
 • De mini jackpot, een jackpot vanaf 5 honderd euro dat op kan lopen tot enkele duizenden euro's.

Naast de fantastische Hall of Gods jackpots zijn er nog scatters en wilds toegevoegd waarmee je een gratis spins bonus kunt winnen. Het wild symbool is de Draak en deze kan uitklappen over de gehele rol, je komt dit wild tegen op de rollen, 2, 3 en 4.

Gratis spins zijn te verdienen met 3 of meer scatters waarmee je tot 20 gratis draaibeurten kunt winnen. Tijdens free spins is er een 3x vermenigvuldiger actief.

Het Jackpot Bonusspel

De bonusronde begint zodra je drie of meer bonussymbolen (hamers en schild) op actieve lijnen hebt. Deze symbolen komen alleen voor op de rollen 3, 4 en 5.

Zodra de bonus begint veranderd het scherm en krijgen alle symbolen op de rollen een schild. Met de hamer mag je stuk voor stuk een schild kapot slaan. Je kunt hiermee een geldbedrag of een van de jackpots winnen! Zodra je drie dezelfde symbolen weet stuk te slaan wordt het bonusspel beëindigd.

Over het algemeen zul je met deze bonus een geldbedrag winnen maar misschien lukt het jouw om met een van de jackpots naar huis te gaan.

Nu ook mobiel speelbaar

Hall of Gods is een van de oude slots uit het spelassortiment van NetEnt en deze slots ontwikkelaar heeft niet zo lang gelden een hele reeks aan slots mobiel beschikbaar gesteld. Zodoende kun je Hall of Gods nu ook onderweg spelen via een smartphone of tablet.

Speel Hall of Gods met een bonus

Als je een gokje voor geld wilt wagen op de Hall of Gods gokkast maak dan een account aan bij het door ons aanbevolen online casino en profiteer van de welkomstbonus voor nieuwe spelers.

Kort Samengevat

 • Software: NetEnt
 • Type spel: Jackpot Slot
 • RTP: 95.3%
 • Variantie: Laag tot Medium
 • Winlijnen: 20
 • Min inzet: € 0,20
 • Max inzet: € 50
 • Max pay: 7,8 Miljoen euro
 • Features: Pick and Click spel, gratis spins bonus, Progressieve Jackpot
Beoordeel dit item
(14 stemmen)