Gourmet Ranch Riches

Gourmet Ranch Riches is niet een slot dat iedere type speler zal aanspreken maar het farmville thema zal ongetwijfeld van een aantal spelers interesse opwekken.

Winnende combinaties worden gevormd door gewassen die je kunt telen.

Het leuke aan Gourmet Ranch Riches is dat je net als bij farmville de gehele boerderij kunt uitbreiden waarmee je speciale bonusrondes kunt verdienen.

Uniek is dat je in en uit kunt zoomen via de vergrootglas zodat je de hele boerderij in het gezichtsveld krijgt (als je dat wenst).

Bij elkaar horende gewassen worden geoogst en zodra je bij het basisspel alle oogsten hebt verzameld komen er twee extra percelen bij en wordt er een extra stage geactiveerd.

Inzetten en spelen

Inzetten kan al vanaf 10 eurocent per ronde tot maximaal 200 euro per ronde waardoor dit spel ook toegankelijk is voor de high limit spelers.

Ondanks dat het bereiken van een volgende level leuk is levert het verder weinig op, behalve dat de achtergrondafbeeldingen anders zijn.

De uitklappende wildsymbolen kunnen echter wel voor de nodige verrassingen zorgen en er zijn volop free spins te verdienen die zijn gekoppeld aan een vermenigvuldiger.

De maximaal te behalen winst bedraagt 10.000 keer de lijninzet waarmee de winst behoorlijk hoog kan oplopen vooral wanneer je met een maximale inzet gaat spelen.

Ook al bevalt dit thema je niet is het toch de moeite waard om Gourmet Ranch Riches te proberen. Speel dit slot onbeperkt gratis via BesteGokkasten.com of maak een account aan bij Mr Green om voor geld te spelen.

Helaas bestaat Odobo niet meer en is Gourmet Ranch Riches offline gehaald, speel anders de gokkast The Wicked Circus van Yggdrasil Gaming

Speel Gourmet Ranch Riches met een bonus

Als je een gokje voor geld wilt wagen op de Gourmet Ranch Riches gokkast maak dan een account aan bij het door ons aanbevolen online casino en profiteer van de welkomstbonus voor nieuwe spelers.

Beoordeel dit item
(0 stemmen)