Gonzo's Quest

(4 stemmen)

GonzoHet is het jaar 1541, ruim een decennia na de Spaanse verovering van Mexico. Voor de kust van Peru ligt het schip van Gonzo op anker en Gonzo heeft een ware schatkaart in handen met aanwijzingen naar de stad van goud El Dorado. Wil jij Gonzo een handje helpen om zo snel mogelijk deze schitterende stad met ongekende schatten zien te vinden.

Er is iets dat nieuwe spelers op zal vallen is dat dit spel geen draaiende rollen maar vallende blokken heeft. Dit spel is trouwens ook beschikbaar bij Netent mobile zodat je ook via een tablet of mobiele telefoon kunt spelen.

Gonzo's Quest lijkt een beetje op een 3D slot maar wij hebben dit slot opgenomen onder de video slots. Gonzo's Quest zit vol met symbolen van de oude Azteken die wat weg hebben van de Azteekse codices.

Spelbeschrijving Gonzo's Quest

Er zijn verschillende inzetmogelijkheden bij Gonzo's Quest waaronder het aantal winstlijnen dat u kunt bepalen, verschillende inzetniveaus per winstlijn en de muntwaarde waarmee u wilt spelen. Er zijn in totaal 20 winstlijnen wanneer je met het maximale aantal winstlijnen gaat spelen. Zodra je met een maximale inzet gaat spelen dan speel je met 50 euro per keer dat de blokken vallen.

Er zijn een aantal leuke extra features zoals Gratis Spins, een joker symbool en kantelende rollen. Bij dit slot telt het vraagteken symbool als joker wild en de joker zorgt ervoor dat dit elk ander symbool vervangt wanneer dit tot een winnende combinatie leidt.

Avalanche Free Falls

Helemaal spannend wordt het dankzij de Free Fall Avalanche symbolen dat voor een lawine aan free spins kan zorgen waarbij de behaalde winst vermenigvuldigt wordt. De Free falls vermenigvuldiger kan oplopen tot maximaal 15 keer de lijninzet maar dan heb je wel vier Avalanches nodig. Door de lawines aan gratis spins gekoppeld aan de vermengivuldiger kan jouw winst hoog oplopen. Help jij Gonzo om de stad van goud el dorado te vinden?

Top